dut ow deugt wint band battle in lampe

De band ’Dut ow deugt’ uit Boerhaar heeft afgelopen zondag de Band Battle in de Leeren Lampe gewonnen. Dat betekent dat de band binnenkort een optreden gaat verzorgen op zaterdagavond in De Leeren Lampe.

Naast ‘Dut ow Deugt’, traden ook De Nieuwe Stempel (Raalte) en Thijs en Marein van Wifferen (Zwolle) op in de Theaterzaal van de Leeren Lampe. Het publiek waardeerde het optreden van de Boerhaarse formatie het best, waardoor deze nog eens terug mag komen.

De publieke opkomst viel enigszins tegen zondagmiddag. “Vermoedelijk door het mooie weer,” aldus Joost Meijerink van het uitgaanscentrum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.