drukte van belang bij bakkerij van der most

Meer dan honderd kinderen van basisschool De Linderte en De Rietkraag uit Raalte brachten afgelopen dinsdag een bezoek aan Bakkerij van der Most. De kinderen van De Rietkraag kwamen paashaantjes bakken en de kinderen van De Linderte kwamen ter gelegenheid van de voorbereiding van de eerste heilige communie.

Basisscholen uit de omgeving brengen geregeld een bezoek aan de bakkerij, ter voorbereiding op de eerste heilige communie. Welke school ook met de basisschoolkinderen een bezoek wilt brengen aan Bakkerij van der Most kan contact opnemen met Mark van der Most via 06-23663587.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.