drukke familiedag bij t hoogehuus

Het publiek genoot op het terras met een hapje en een drankje van het mooie weer en het optreden van De Pompedoers. De actievelingen maakten gebruik van de vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van Landgoed Old Heino die beschikbaar zijn bij de receptie van ‘t HoogeHuus. Kinderen deden mee aan een speurtocht op het park en lieten zich schminken. Daarnaast konden zij in een bal over het water lopen en leefden zij zich uit op het springkussen, de kabelbaan en de glijbaan.

Tijdens de familiedag maakten veel bezoekers kennis met Landgoed Old Heino door deel te nemen aan een rondleiding langs diverse bungalows op het park en het restaurant ’t HoogeHuus. Wie zelf kennis wil maken met het restaurant kan gebruik maken van de Pannetjesactie. Voor slechts 12,50 euro per persoon, exclusief drankjes, kunt u onbeperkt genieten van reepjes varkenshaas of biefstuk in room- of Stroganoffsaus met een aardappel- en groentegarnituur. Voor meer informatie en reserveren kunt u contact opnemen met ’t HoogeHuus via 088-32800040 of kijken op staging2.hoogehuus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.