drie scholen winnen sallandse bankbattle

De Korenbloem uit Raalte, De Bongerd uit Wijhe (Boerhaar) en De Sleutel uit Schalkhaar zijn de winnaars geworden van de Rabo BankBattle in Salland. In een superscherpe tijd wisten de leerlingen van groep 8 van deze scholen de Rabo BankBattlecode te kraken. De Sleutel zette een recordtijd van 33 minuten neer.

De drie scholen waren de snelste van de 21 klassen die verdeeld over drie clusters die woensdag deelnamen aan de BankBattle van Rabobank Salland. De winnende teams kregen van Rabobank Salland een lekkere taart en een cheque van maar liefst 500 euro overhandigd. Dit bedrag kunnen de klassen naar wens besteden.

Alle teams moesten vanuit het eigen vertrouwde klaslokaal in deze internetgestuurde quiz maar liefst 238 vragen beantwoorden over schoolvakken, muziek, internet en computer, techniek en media. Het succesvol afronden van Rabo BankBattle vereiste tactiek, strategie, klassikaal samenspel en natuurlijk goede antwoorden. De teams pasten verschillende tactieken toe. Het was voor de leerlingen en hun leerkrachten een enerverende ochtend. De deelnemende scholen waren allemaal enthousiast over de Rabo Bankbattle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.