drie keer top tien voor atb team in norg

De renners van ATB-team Lemelerveld hebben afgelopen zondag drie top-tien-klasseringen behaald tijdens wedstrijden in Norg. Dienand Broekhuis kwam in zijn klasse, Masters 40+, als achtste over de meet van het technische parcours, dat veel korte en stijle klimmetjes bevatte.

Nick van de Heuvel en Jeroen Wessel gingen bij de Amateurs van start. Van de Heuvel vertrok goed vanaf de eerste startrij en kon mee met de kop van de wedstrijd. Helaas moest hij een tweetal ronden voor het einde de eerste renners weg laten rijden. Hij bolde uiteindelijk als vijfde over de eindstreep. Jeroen ging eveneens goed van start. Vanaf de vijfde startrij kon het op de lange startstrook al snel opschuiven tot bij de eerste twintig. Op een klein foutje in de tweede ronde na, liep het lekker bij hem. Hij schoof nog wat verder op naar voren om als 15e te finishen.

Kort na de start van de Amateurs ging, vertrok ook Lyan Rensen voor haar wedstrijd bij de Elite Dames. Lyan startte goed maar kwam helaas al snel ten val en verloor hiermee de kop van de wedstrijd. Voor haar gevoel verliep de wedstrijd niet helemaal zoals gewild, maar ze wist er toch een tiende plek uit te halen.

Laatste wedstrijd van de dag was die voor Elite Heren. Jordy Luisman en Mark van der Heijden stonden aan het vertrek. Al in de eerste ronde van de wedstrijd scheidde een tweetal zich vooraan de wedstrijd af van de rest. Jordy reed in de achtervolgende groep en Mark in de groep daar weer achter. Gedurende de wedstrijd vielen de groepjes uit elkaar. Na een loodzware wedstrijd wist Jordy er een mooie 6e plaats uit te persen. Mark finishte op een 11e stek.

Volgend weekend wordt in Nieuwkuijk de traditionele Paasbike verreden. Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd meetellend voor de Topcompetitie. ATB-Team Lemelerveld zal hier aan het vertrek staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.