Home / archiefcentraal / drie acrobaten hevo disctrictskampioen

drie acrobaten hevo disctrictskampioen

Het sportacrobatiekseizoen van Lisanne Vonderman en Merel en Sterre Krot van Hevo Heino is nu al geslaagd. Afgelopen weekend won het trio de districtskampioenschappen, waardoor ze zich geplaatst hebben voor de landelijke halve finale, volgende maand in Oss.

De oefening verliep bijna vlekkeloos, afgelopen weekend. Met een score van 26,35 punten, zette het trio de beste prestatie van dit seizoen neer. De komende maand kunnen de meiden nog eventjes de puntjes op de i zetten. Misschien zit er dan zelfs wel een plekje in de landelijke finale in.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.