dode bij ongeval kruispunt bos

Een aanrijding tussen een vrachtauto en een personenauto op kruispunt Bos nabij Raalte, heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het leven gekost van één persoon. De vrachtwagen raakte de auto vermoedelijk in de rechterflank, waarbij één van de inzittenden om het leven kwam.

De vrachtwagen met oplegger kwam uit de richting Nijverdal en kwam door nog onbekende oorzaak in aanrijding kwam met de personenauto. De auto reed uit de richting Deventer en wilde afslaan. Door de klap belandde de personenauto op de carpoolplaats bij het kruispunt.

Eén van de inzittenden raakte zwaar gewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd, de ander overleed ter plaatse. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De politie stelt een onderzoek in.

Foto’s door IJsselnieuws.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.