dienstenveiling jong wesepe groot succes

Jong Wesepe heeft vrijdag 1 april voor de vierde keer haar dienstenveiling gehouden. Deze dienstenveiling was een groot succes. Ook de sfeer na afloop zat er goed in. De opbrengst van de dienstenveiling wordt besteedt aan activiteiten van Jong Wesepe en betreft een schenking aan Jeugdsoos Wesepe.

Het paasvuur is de volgende activiteit van Jong Wesepe. Op eerste paasdag, 24 april, kan er genoten worden bij de familie Grotentraast aan de Dominee E Kreikenlaan 7a. Hier is een verwarmde tent aanwezig waar de drankjes en een warme hap voor de bezoekers klaar staan. Voor het paasvuur begint kan daar gratis koffie worden gehaald. Het paasvuur wordt om 19.30 uur aangestoken.

Er is nu de gelegenheid om snoeihout te storten. Op de zaterdagen 9, 16 en 23 april staat Jong Wesepe van 10.00 tot 14.00 uur gereed om te helpen. U kunt uw vrije gift in de aangegeven brievenbus bij het paasvuur doen. Er zijn wel een aantal regels waaraan u zich dient te houden. Dat is het vrijlaten van de inrit, alleen snoeihout storten en het land niet teveel berijden wanneer het te nat is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.