deelnemers gezocht voor zomermarkt heino

De organisatie roept ondernemers in Heino en omstreken op om deel te nemen aan de markt. Enkele tientallen deelnemers hebben zich al gemeld.

Vorig jaar was de start van de Zomermarkt in de huidige vorm. Vele ondernemers hebben zich ingespannen om zich op creatieve wijze te presenteren aan het publiek. Het leverde een afwisselende markt op. Ook dit jaar streeft de organisatie naar een actieve markt met workshops, proeverijen, demonstraties, prijsvragen en andere originele acties.

Op de website staging2.pompdagen.nl staat het inschrijvingsformulier en meer informatie over de markt. Daarnaast kun je voor meer informatie contact opnemen via 06-396 999 82 of zomermarkt@pompdagen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.