Home / archiefcentraal / de leeren lampe twee dagen open met pasen

de leeren lampe twee dagen open met pasen

De Leeren Lampe is zowel op Paaszaterdag als op Eerste Paasdag geopend. De Paasparty van De Leeren Lampe vindt plaats op zondag 24 april van 22.00 tot 02.30 uur. Tijdens deze speciale paaseditie van Clubnight verzorgen de Residents DJ’s de muziek in de Music Factory, Club Light en de Brouwershut.

Zaterdag 23 april is er Clubnight van 22.00 tot 02.30 uur met live muziek in de Theaterzaal van Crystal Dream: ‘de band met vele gezichten’. De Achterhoekse formatie Crystal Dream is anno 2010 uitgegroeid tot een veelgevraagde en doorgewinterde live-act. De band kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten.

Crystal Dream voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers en is griezelig goed in haar U2 tribute. Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere live band die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.