de groot wil weer matches dan vorige beursvloer

Wethouder Roger de Groot hoopt op dat er meer matches gesloten worden op de beursvloer dan tijdens de vorige editie in 2008. Dat vertelde de wethouder in zijn openingswoord van Beursvloer Raalte. Het schijnt zelfs dat de eerste overeenkomst tussen maatschappelijke organisatie en bedrijfsleven als gesloten is, voordat de beurs van start ging.

In 2008 werden er bijna 150 matches gemaakt, dus wat dat betreft hebben de betrokken partijen een flinke klus te klaren. De matches uit 2008 waren in totaal goed voor ongeveer 115.000 euro, maar dan met gesloten beurs. Er is dus geen geld over en weer gegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.