de extra wedstrijd van de week was nutteloos

De extra in het leven geroepen Wedstrijd van de Week was een nutteloos initiatief. Tenminste, aan de voorspellingen te lezen. Niemand had het namelijk goed. Niemand voorzag de 2-5 overwinning van SC Wesepe op SDOL afgelopen zondag. Dus de tweede bal die Intersport Schutte Raalte beschikbaar stelde, blijft lekker waar hij is.

SDOL verloor zondag een belangrijk duel tegen Wesepe. In de strijd tegen degradatie móest SDOL winnen van Wesepe. Dat lukte niet. Een wedstrijd die lang in evenwicht bleef, werd in de laatste tien minuten in het voordeel van Wesepe beslist. In tien minuten tijd scoorde Wesepe vier keer, waardoor een achterstand in korte tijd een dikke overwinning werd.

Vier wedstrijden voor het einde van de competitie staat SDOL op de laatste plaats van de Vijfde Klasse H. De Luttenbergers staan twee punten achter op Lettele, maar daarna is het gat groot, want het gat met de nummer voorlaatst Deventer is zeven punten.

Het lijkt erop dat SDOL zich moet gaan voorbereiden op slecht nieuws aan het einde van het seizoen. Dat slechte nieuws luidt ‘degradatie’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.