de bree fractievoorzitter pvda overijssel

Tijs de Bree is de nieuwe fractievoorzitter van PvdA Overijssel. De Bree (33) werd maandag gekozen tot voorzitter van de negen leden tellende PvdA-fractie. Hij volgt de huidige fractievoorzitter en demissionair gedeputeerde Dick Buursink op.

Na de provinciale verkiezingen in maart is een nieuwe PvdA-fractie ontstaan, met zes nieuwkomers in de fractie. De PvdA fractie zal voor het eerst sinds decennia oppositie voeren.

Al voor de verkiezingsperiode kondigde lijsttrekker Dick Buursink aan dat hij niet beschikbaar was als fractievoorzitter. “Als oud-bestuurder van Overijssel doe ik nu een stapje terug. Ik zal met plezier het statenlidmaatschap vervullen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.