danny de boer derde in openingsrace

Bij de start komt de coureur van het Serco Racingteam goed van zijn plek en gedurende de eerste paar ronden is Danny volop in gevecht met Schouten. Als hij deze uiteindelijk in de zesde ronde is gepasseerd zijn de twee koplopers niet meer te achterhalen. De Boer weet met zij Ten Kate Honda nog wel iets uit te lopen op zijn achtervolgers en komt dan als derde over de finish.

Danny de Boer: “het was geen gemakkelijke race. Ik ben te lang in gevecht geweest om de derde plek, waardoor ik de aansluiting met Vos en Veneman al vroeg verloor. We hebben nog genoeg huiswerk te doen voor de volgende race.” Die wordt verreden tijdens de WK Superbike op zondag 17 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.