Home / archiefcentraal / cycling lemelerveld in een nieuw jasje

cycling lemelerveld in een nieuw jasje

De Lemelerveldse fietsverenigingen hebben besloten om als één vereniging verder te gaan onder de naam Cycling Lemelerveld, met als motto: Heel Lemelerveld op de fiets. Nadat in de jaarvergadering bekend is gemaakt dat er ook een ‘langzamere groep’ opgericht zou worden, groeit het ledenaantal gestaag. Het bestuur heeft een aantrekkelijk pakket met introductiekorting klaar liggen voor de jeugdige starters.

De afgelopen tijd is driftig gezocht naar sponsoren om het plan van de grond te krijgen. Het heeft geresulteerd in een zestal bedrijven, die de komende jaren gerant staan voor een gezonde basis van de club. Deze prijken dan ook op de nieuwe kleding. Cycling Lemelerveld hoopt dat alle shirts de komende jaren hun kilometers gaan maken en steeds ongeschonden uit de strijd komen.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.