Home / archiefcentraal / crt traint voor wielerclubkampioenschap

crt traint voor wielerclubkampioenschap

Op het CRT Wielerpark in Raalte werd donderdagavond een onderdeel van het clubkampioenschap gehouden. De professionele renners reden achter een brommer aan, waardoor ze een hogeren snelheid konden bereiken. Er deden enkele nieuwe leden mee en een jeugdrenner van CRT Raalte.

Wie ook mee wil doen met wielrennen kan op dinsdag of donderdag een kijkje nemen op CRT Raalte. meedoen is geen probleem, want er zijn leenfietsen aanwezig. De training beging op beide avonden om 18.30 uur.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.