crimineel feestje tijdens het zwaanenfestival

De ’tismawajewendBand houdt op zaterdag 21 mei het Zwaanenfestival in Hotel de Zwaan in Raalte. Het thema is Crimeparty. Het overdekte terras van hotel De Zwaan wordt omgetoverd tot een gevangenis. Bezoekers wordt gevraagd zich te houden aan de dresscode oranje, de kleur die Amerikaanse gedetineerden dragen.

De muziek komt van de bad Big Nick, die vanaf 21.00 uur zullen optreden. Maar natuurlijk treedt de ’tismawajewendBand zelf ook op. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via staging2.tismawajewendband.nl voor 10 euro per persoon. Bij de ingang op de dag zelf kosten de kaarten 12,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.