celstraffen voor bewoners drugshuis raalte

De rechtbank in Zwolle heeft alle drie de bewoners van het drugspand aan de Aar van de Werfhorstsingel in Raalte veroordeeld tot een celstraf. De oudste zoon des huizes, de 47-jarige O.I. gaat voor 36 maanden de cel in, zijn jongere broer, de 37-jarige, K.I. moet 12 maanden brommen en hun moeder, de 67-jarige M.I., gaat voor 18 maanden achter de tralies.

Het trio wordt verweten in drugs (cocaïne) gehandeld te hebben en daar een voorraad van in huis gehad te hebben. De oudste zoon wordt ook verweten geld witgewassen te hebben. Hij moet zo’n 26.000 euro terugbetalen aan de staat. Ook worden zijn samoeraizwaarden en honkbalknuppels in beslag genomen.

De oudste veroordeelde was de enige van het trio die aanwezig was bij de uitspraak. Ze reageerde geëmotioneerd en bleef haar betrokkenheid ook na de uitspraak ontkennen.

De veroordeelden hebben twee weken de tijd om in hoger beroep te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.