Home / archiefcentraal / caro emerald beste zangeres en beste album

caro emerald beste zangeres en beste album

Volgens de luisteraars van 3FM is Caro Emerald de beste zangeres van Nederland en haar succesvolle album ‘Deleted scenes from the cutting room’ het beste van 2010. Het leverde haar twee 3FM-Awards op. Meer dan een half miljoen luisteraars brachten hun stem uit voor deze verkiezing van de belangrijke 3FM-Awards.

Emerald werkt hard aan haar comeback na een operatie aan haar stembanden begin dit jaar. Haar optreden zaterdagavond 11 juni op de Pinkster Party Raalte wordt pas haar tweede concert van dit jaar na de gedwongen pauze afgelopen maanden.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.