Home / archiefcentraal / caravancontrole bij auto service heino

caravancontrole bij auto service heino

Eigenaren van een caravan konden gisteren bij Auto Service Heino terecht voor een caravancontrole. De caravandag werd georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland afdeling Raalte en Auto Service Heino. Naast de controle konden bezoekers ook een caravantraining volgen.

Bij de controle werd ondermeer aandacht geschonken aan de remmen, banden, elektrische installaties, gasleidingen en verlichting. Ook werd er een vochtmeting gedaan en werden de auto- en caravanpapieren gecontroleerd.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.