cabaretier wil nieuws uit raalte voor column

Cabaretier Pieter Derks komt op zaterdag 16 april naar het Hoftheater in Raalte. Met zijn voorstelling ‘Het werd ook wel eens tijd’ besteedt Pieter aandacht aan het nieuws uit Raalte. Bijzonder is dat het nieuws door het publiek is ingezonden.

Pieter Derks leest in elke plaats waar hij optreedt een column voor over lokaal nieuws. De bevolking uit Raalte en omgeving kan een mail naar Pieter sturen, met dingen die frustrerend of verbazingwekkend zijn of die je met het hoofd tegen de deur doen slaan. Het lokale nieuws kan gemaild worden naar column@pieterderks.nl, dan zal Pieter zich hierin verdiepen en ervoor zorgen dat het aan bod komt op het podium van het Hoftheater.

Pieter Derks wordt geboren op 20 september 1984. Al op jonge leeftijd sprong hij te pas en te onpas op het podium. Pieter ging naar een middelbare school waar veel aan theater werd gedaan. In de tweede klas trad hij voor het eerst als cabaretier op, met teksten van onder andere Herman Finkers, Wim Kan en Youp van ’t Hek.

Na de middelbare school ging hij naar de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar hij les kreeg van vakmensen. Hij heeft hier veel geleerd en schreef zich in voor diverse cabaretfestivals. In 2005 wint hij zowel de Holland Casino Podiumprijs als de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Het artiestendom valt Pieter niet mee, bovendien heeft hij een vrouw die maar niet bij hem weg wil gaan. In ‘Het werd ook wel eens tijd’ heeft Pieter daarom besloten het anders aan te pakken. Want ondanks zijn voorkomen, grappen en zijn muzikaal talent wil Pieter er gewoon een leuke show van maken.

De voorstelling van Pieter Derks begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 16 euro en zijn te koop via staging2.hoftheater.nl en bij de VVV/ANWB Raalte (0572-352406).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.