burgemeester zoon opent t hoogehuus

Burgemeester Zoon van de gemeente Raalte heeft afgelopen donderdag 31 maart op bruisende wijze restaurant ’t HoogeHuus op bungalowpark Landgoed Old Heino. Zo’n zeventig genodigden zagen de burgemeester een champagnetoren vullen en een toast uitbrengen op de nieuwe horecagelegenheid. Tijdens het ontkurken van de magnumfles champagne werd ook de nieuwe website van ’t HoogeHuus gepresenteerd.

Na de officiële plechtigheid op 31 maart zijn er ook op vrijdag 1 en zaterdag 2 april nog diverse activiteiten ter gelegenheid van de opening van ‘t HoogeHuus. Op vrijdag 1 april vindt van 14.00 tot 17.00 uur een infomarkt voor de zorg plaats, waarbij CDA Tweede Kamerlid Sabine Uitslag aanwezig zal zijn. Daarnaast vindt er op zaterdag 2 april van 10.00 tot 15.00 uur een familiedag plaats, met vele gratis buitenactiviteiten.

De burgemeester noemde ’t HoogeHuus een pareltje voor de gemeente. Hij prees het restaurant voor het verkrijgen van het schildje Fietsers Welkom!; een keurmerk waarmee Salland vorig jaar een primeur had in Nederland. Hij zei dat de regio toeristisch gezien een A-merk is en dat de gemeente Raalte op vele manieren actief wil bijdragen aan het verder vorm geven aan de gastvrijheid waarom Salland bekend staat. “Wij willen onder andere meewerken aan sluitend maken het fietspaden- en wandelpadennetwerk, daarnaast hopen we dat er nog voor de zomer een toeristische opstapplaats in Heino komt.”

Tijdens de opening benadrukte de heer Bijleveld van Landgoed Old Heino dat ’t HoogeHuus niet alleen het kloppende hart voor bungalowpark Landgoed Old Heino en Care Holidays Heino wil worden, maar ook voor de regio. Zo is ‘t HoogeHuus in 2011 onder andere een maatschappelijk restaurant; dat wil zeggen dat inwoners van de gemeente Raalte onder bepaalde voorwaarden hier met 33% korting kunnen lunchen of dineren. Daarnaast moet het restaurant een ontmoetingsplek worden voor de regio en ook economisch profijt opleveren voor Heino en omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.