Home / archiefcentraal / bulderende wagens ploegen terrein om

bulderende wagens ploegen terrein om

Bulderende wagens, flinke zandregens, een berg publiek, af en toe een crash en donders mooi weer. Dat waren de ingrediënten van de autocross in Haarle zondagmiddag. De vraag was niet óf er spektakel kwam, maar hoeveel, wanneer en hoe grof. De liefhebbers van autocross konden zondag hun hart ophalen op het terrein van de familie Bentert aan de Molenweg.

Zeven verschillende klassementen en nog meer verschillende auto’s knalden over het droge zand. Coen Wouters won in de Juniorklasse, voor Rudy van Asselt en Jarno Niks. Van de regiorijders was Barry Zwiers de meest succesvolle, hij werd gevolgd door Hielke Grefelman en Raymond Markslag.

Erik Tempert won in de standaardklasse, bij de toerwagens was Gergert Paus de snelste. Lammert Brink won bij de Kevers, Dinand Ripperda bij de Sprint 1600 en in de Combiklasse trok Tim ten Dolle aan het langste eind.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.