bulderende wagens ploegen terrein om

Bulderende wagens, flinke zandregens, een berg publiek, af en toe een crash en donders mooi weer. Dat waren de ingrediënten van de autocross in Haarle zondagmiddag. De vraag was niet óf er spektakel kwam, maar hoeveel, wanneer en hoe grof. De liefhebbers van autocross konden zondag hun hart ophalen op het terrein van de familie Bentert aan de Molenweg.

Zeven verschillende klassementen en nog meer verschillende auto’s knalden over het droge zand. Coen Wouters won in de Juniorklasse, voor Rudy van Asselt en Jarno Niks. Van de regiorijders was Barry Zwiers de meest succesvolle, hij werd gevolgd door Hielke Grefelman en Raymond Markslag.

Erik Tempert won in de standaardklasse, bij de toerwagens was Gergert Paus de snelste. Lammert Brink won bij de Kevers, Dinand Ripperda bij de Sprint 1600 en in de Combiklasse trok Tim ten Dolle aan het langste eind.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.