btp licht en geluid opent showroom

BTPshop is al enige tijd een bekende Licht, Geluid, Studio en DJ shop op het internet. Het is dan ook een komen en gaan van klanten die de webshop van BTP Licht & Geluid bezoeken en daar hun aankopen doen.

“Dat BTPshop in Lemelerveld zit is voor velen nog onbekend”, aldus de eigenaar Bennie Tamminga. Bennie, die overigens ook inwoner is van Lemelerveld, is al jaren werkzaam als professioneel DJ in verschillende horecagelegenheden en heeft dus veel ervaring op dit gebied als het gaat om de licht en geluid branche. Zo levert BTP haar producten- en geeft zij advies aan horeca, middenstanders, praktijken in dienstverlening dan wel industrieën die licht, beeld en geluidwensen hebben voor hun klanten als ook personeel. “Maar ook consumenten kunnen prima terecht bij ons voor mogelijkheden bij hun thuis”, vervolgt Tamminga. “Zo is te denken aan LED verlichting maar ook beeld en geluid in de verschillende vertrekken in huis”.

BTP gaat verder want ook voor verhuur ben je bij hen aan het juiste adres. Voor ondersteuning van uw feest of evenement zijn er verschillende mogelijkheden te bedenken van compacte DJ sets tot complete thema drive-in shows met professionele DJ’s kunnen worden aangeboden.

Via internet levert BTP Licht & Geluid inmiddels door heel Nederland en België. “Nu is de Regio aan de beurt”, aldus Tamminga. Van dj mixers, cd- en dvd spelers, microfoons, hoofdtelefoons, luidsprekers tot digitale juxboxen van de bekende merken als Denon, Pioneer, American DJ, Shure, Sennheiser, Sony en JBL vallen onder het dealerschap van BTP. “De laatste tijd is ook de traditionele platenspeler/draaitafel weer populair bij velen”, “al voor 8 tientjes heb je een serieuze speler te pakken”, vertelt Bennie. Zo is er de mogelijkheid om in de showroom, onder het genot van een kop koffie, demo’s gepresenteerd te krijgen dan wel zelf te beleven. Alles in de showroom is ook online te bestellen met het grootste gemak en de voordeligste prijzen! U vindt BTP Licht & Geluid aan de handelsweg 10B in Lemelerveld. Voor meer info zie ook de website staging2.btpshop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.