brommobiel gaat in vlammen op

“Toen we hier aankwamen brandde hij al volop,” laat de bevelvoerder van de Raalter brandweer weten. “In korte tijd is hij helemaal uitgebrand.” Bij de brand zijn geen gewonden gevallen, maar het voertuig rest slechts een enkele reis schroothoop.

Door de brand is er veel viezigheid op straat beland. Een donker gekleurde combinatie van bluswater, olie, brandstof en gesmolten plastic lag in de goot van de Mettingenlaan. De gemeente moest poolshoogte komen nemen over de mate van vervuiling. Het lijkt erop dat deze vervuiling weinig kwaad kon, want nog geen twee minuten na het vertrek van de brandweer, werkte een gemeentewerker het vieze goedje al in het gemeentelijk afwateringssysteem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.