broeklandse bedrijven open voor publiek

Van aannemer tot boerenbedrijf, van conceptontwikkelaar tot schoorsteenveger, van staalconstructiebedrijf tot kapsalon, de Broeklander open bedrijvendag liet zaterdag een doorkijkje zien van wat het dorp op bedrijvengebied te bieden heeft. Van de 41 bedrijven die Ondernemersvereniging Broekland telt, deden er 25 mee met de bedrijvendag.

25 ondernemingen uit Broekland openden zaterdag hun deuren voor het publiek. Enkele bedrijven presenteerden zich middels een stand in het pand van een andere onderneming. Het grootste deel deed dat op het bedrijventerreintje aan de Van Dongenstraat (bij Bruggeman, Nijhof en Buiting). Daarnaast fungeerde ook het pand van 2Jours On-line Bouwen als bedrijvenplein.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.