broekland viert koninginnedag met spelletjes

De jeugd kan op 30 april in Broekland al haar energie kwijt tijdens sportieve spelletjesdag in en rondom het Horsthuis. De ochtend begint om 10.00 uur met het hijsen van de vlag bij het voetbalveld. Daarna worden de aanwezige kids om 10.15 uur in groepen onderverdeeld. De groepen 0, 1, 2 en 3 gaan spelletjes onder begeleiding doen. De groepen 4,5 en 6 gaan sportief bezig met handbal, voetbal en trefbal. De kinderen uit de groepen 7 en 8 krijgen een verrassingsactiviteit aangeboden. Om 12.00 uur worden alle hongerige aanwezigen voorzien van een broodje knakworst, waarna de activiteiten om 12.30 uur afgesloten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.