Home / archiefcentraal / broekland viert koninginnedag met spelletjes

broekland viert koninginnedag met spelletjes

De jeugd kan op 30 april in Broekland al haar energie kwijt tijdens sportieve spelletjesdag in en rondom het Horsthuis. De ochtend begint om 10.00 uur met het hijsen van de vlag bij het voetbalveld. Daarna worden de aanwezige kids om 10.15 uur in groepen onderverdeeld. De groepen 0, 1, 2 en 3 gaan spelletjes onder begeleiding doen. De groepen 4,5 en 6 gaan sportief bezig met handbal, voetbal en trefbal. De kinderen uit de groepen 7 en 8 krijgen een verrassingsactiviteit aangeboden. Om 12.00 uur worden alle hongerige aanwezigen voorzien van een broodje knakworst, waarna de activiteiten om 12.30 uur afgesloten worden.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.