boern leu in het hoftheater

Hanna, haar man Gerrad en de vrijgezelle buurman Jaan zijn vertrouwde gezichten geworden in de theaters. Zij zetten, samen met de andere acteurs, de gemoedelijkheid en de nuchterheid van het platteland tegenover de hectiek van de moderne tijd. Dat gebeurt met sketches, conferences, muziek en zang. In de voorstelling ‘Zo is het mer net’ vindt Hanna dat ze moet afvallen, bovendien is haar man Gerrad niet meer van deze tijd, zijn klassieke levensstijl moet dan ook veranderd worden. Jaan heeft zowaar politieke ambities, maar wat daarvan terecht moet komen? De vier voorstellingen beginnen allemaal om 20.15 uur.

Kaarten kosten 18 euro en zijn te koop via staging2.hoftheater.nl en bij de VVV/ANWB Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.