bibliotheek raalte een week dicht

Het huidige Bibliotheeksysteem is niet meer toereikend voor de (digitale) wensen van de Overijsselse Bibliotheken. De Overijsselse Bibliotheken gaan daarom over op een nieuw systeem. Tijdens de overgang, die een week in beslag neemt, is het Bibliotheeksysteem niet te gebruiken. Hierdoor kunnen uitleningen, inname, reserveringen en verlengingen niet verwerkt worden. De Bibliotheken zijn daarom helaas genoodzaakt een week te sluiten.

Tijdens de sluitingsweek is ook het online verlengen en reserveren via de catalogus niet mogelijk. De website van de Bibliotheek is wel bereikbaar. De uitleentermijn wordt vanzelfsprekend met een week verlengd. Vanaf maandag 23 mei is Bibliotheek Raalte en alle vestigingen weer geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.