bevers 1 nog niet zeker van klassebehoud

De Volleydames van de Bevers 1 wisten afgelopen weekend maar net te winnen van Flash uit Veendam. De 3-2 winst die de meiden uit Lemelerveld behaalden is nog niet genoeg om de PD-wedstrijden te ontwijken. Op zaterdag 14 mei moeten de teams daarom strijden voor klassenbehoud.

Bij het begin van de wedstrijd nam de Bevers gelijk de leiding. Met een hoge servicedruk wisten de Lemelervelders hun tegenstanders op afstand te houden. De eerste twee sets werden vrij gemakkelijk gewonnen met setstanden van 25-18 en 25-17. Veendam wist echter het tij te keren. Door hun snelle spel en concentratieverlies aan de thuiskant liep de Bevers 1 achter de feiten aan.

De derde en vierde set werden gewonnen door Flash met respectievelijk 23-25 en 17-25. De vijfde en beslissende set werd sterk begonnen door De Bevers. Het thuisspelende team hield de punten in Lemelerveld door met 15-12 te winnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.