ben wint de wedstrijd van de week 2

Ben is de winnaar geworden van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Ben voorspelde samen met Antonie, Torsten, Johan C, Joop en Schoapie (daar komen we zo nog even op terug) de uitslag van de wedstrijd tussen Heerde en VV Heino goed. Bij loting trok onze lieftallige blonde assistente Ben als winnaar uit de bus.

Ben mag dus richting Intersport Schutte om de speciale Falcon Joya-bal op te halen. Heino en Heerde konden zondag geen winnaar kiezen, waardoor het puntverschil tussen de twee op negen blijft steken. De Gazelle morste punten bij KCVO, waardoor die nu officieel geen kampioen meer kan worden. Heerde en Heino gaan dus bepalen wie er rechtstreeks promoveert naar de Tweede Klasse. Heino heeft daarbij veruit de beste uitgangspositie.

Onze Sallandse Johan Derksen, Schoapie, voorspelde opnieuw de uitslag goed van de Wedstrijd van de Week. Dat is de derde van vier voorspellingen die hij goed doet. En dan te weten dat hij de uitslag van vorige week expres fout voorspelde, om er maar voor te zorgen dat hij geen broodjes kroket op de redactie hoefde te brengen. Sja.. Schoapie, zo makkelijk kom je niet vanaf! We hebben honger en we zien je vanzelf verschijnen met een paar lekkere broodjes. Boeierstraat 10c, Raalte.

Woensdag om 12.00 uur hebben we weer een kakelverse wedstrijd van de week voor je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.