Home / archiefcentraal / ben tops erelid van crt raalte

ben tops erelid van crt raalte

Hij is vooral bekend als beheerder van het clubhuis van CRT op Carmel Wielerpark Ramele. Ook beheert hij de penningen van de renafdeling en de sponsorcommissie en is hij, als maker van de statuten en het huishoudelijke reglement, het juridisch geweten van de vereniging. De voordracht werd unaniem en onder applaus door de ledenvergadering overgenomen.

Tops is na John Majchrzak en Piet Otsen het derde erelid in de geschiedenis van de CRT. Begin 2010 was hij tijdens het Sportgala van de gemeente Raalte één van de genomineerden voor de sportvrijwilliger van het jaar.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.