belangrijke overwinning volleydames bevers 1

Volleybalclub De Bevers dames 1 uit Lemelerveld hebben afgelopen weekend met 3-1 gewonnen van Dalen dames 1. Door deze winst hebben de Bevers zich vrijwel veiliggesteld in de competitie. De Lemelerveldse dames staan nu op de zevende plaats. Behouden ze dit, dan zijn ze veilig voor de PD-wedstrijden.

Met nog steeds drie geblesseerden aan de kant van de Bevers werd er een beroep gedaan op Dames 2. De spanning was te voelen omdat het een belangrijke wedstrijd zou worden. De Bevers begonnen matig aan de wedstrijd. Het lukte het team niet om de rust in het veld te krijgen en ze konden dan ook niet hun eigen spel laten zien. Veel opslagfouten en makkelijke ballen zorgden ervoor dat Dalen steeds meer vertrouwen ging krijgen. Het ging gelijk op, maar Dalen heeft met 26-24 de set binnengesleept.

In de tweede set was de spanning meer weggeëbd, want er werd weer gevolleybald. De aanvallers hadden moeite om goed te scoren en de tweede set kwam wat moeizaam op gang. De bankzitters besloten wat Beverliederen ten gehore te brengen en dit had een positieve invloed in het veld. De Bever dames wisten punt na punt te scoren en wonnen de set met 25-18.

De derde set begonnen de Bevers met volle overtuiging. Karin Kleinherenbrink was goed op dreef en scoorde met opslag en aanval verscheidene punten in de set. Halverwege viel er nog een speler uit vanwege een blessure. Annefleur Boschman ging door haar enkel en werd hierdoor de rest van de wedstrijd uitgeschakeld. Aangezien er zoveel geblesseerden waren, moest er een beroep worden gedaan op debutante Sanne Mars. De set werd door Lemelerveld gewonnen met 26-24.

Het publiek leefde op, de Bevers gingen beter spelen en de vierde set begon met een fantastische start. Dalen kon het tempo niet bijhouden en er werd gewonnen met 25-20. De 3-1 overwinnen was hard nodig voor de Lemelerveldse dames. De volgende wedstrijd is tegen Tjoba dames 1 en wordt op zaterdag 9 april om 19.00 uur gespeeld in sporthal de Zon in Klazienaveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.