Home / archiefcentraal / baseballs krystl en levellers op dauwpop

baseballs krystl en levellers op dauwpop

The Baseballs, Krystl, Dotan en The Levellers staan op 2 juni op Dauwpop. Dat heeft de organisatie van het Hellendoornse festival woensdagmorgen bekend gemaakt. The Baseballs uit Duitsland scoorden dikke hits met Umbrella en Hot ’n Cold. The Levellers scoorde begin jaren ’90 een culthit met het nummer One Way en bouwde daarna een goede reputatie op als live- en festivalband. Krystl en Dotan zijn allebei 3FM Serious Talent. Dotan scoorde onlangs een 3FM-megahit met This Town. Krystl maakte op 3FM furore met haar single Golden Days.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.