autobedrijf mollink erkend diagnose specialist

Aan Autobedrijf Mollink is het Gevelbord ‘GMTO Erkend Diagnose Specialist’ uitgereikt tijdens de AutoVak Rai. Autobedrijf Mollink voldoet aan de gestelde eisen voor het voeren van de specificatie “diagnose specialist”.

De gestelde voorwaarden zijn: één medewerker van het betreffende bedrijf moet alle GMTO diagnose trainingen hebben gevolgd, up-to-date uitleesapparatuur voor handen hebben en de GMTO Labscope met de ATIS software in kunnen zetten. Daarnaast dient elk jaar de vervolg-trainingen van GMTO bezocht te worden.

GMTO laat de cursisten een landelijk erkend examen afleggen om de hoge kwaliteit te bereiken en te bewaken. De combinatie van deze zaken levert een garagebedrijf op dat in staat is de meest lastige storingen aan automobielsystemen, binnen een korte tijd, op te kunnen lossen. De GMTO formule gaat een belangrijke schakel vormen in het huidige reparatie traject. Daarnaast weet de “Specialist” zich altijd gesteund door de GMTO helpdesk met zijn storingen database en professionele begeleiding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.