auto op zijn kant na uitwijkmanoeuvre

Bij een uitwijkmanoeuvre op de Zwolseweg in Heino is dinsdag aan het einde van de middag een auto op zijn zijkant beland. De bestuurster van de auto schrok vermoedelijk van een tegenligger en week na een touché teveel uit, waarna het voertuig op z’n kant naast de weg belandde.

De bestuurster van het voertuig, een 87-jarige vrouw uit Heino, moest door de brandweer uit haar voertuig bevrijd worden. Ze heeft haar auto door het gat van de achterklep, die door de hulpdiensten werd verwijderd, verlaten. De vrouw is met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd, wat wel duidelijk is, is dat de vrouw bij kennis was. Haar auto is door een bergingsvoertuig afgesleept.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.