Home / archiefcentraal / auto op zijn kant na uitwijkmanoeuvre

auto op zijn kant na uitwijkmanoeuvre

Bij een uitwijkmanoeuvre op de Zwolseweg in Heino is dinsdag aan het einde van de middag een auto op zijn zijkant beland. De bestuurster van de auto schrok vermoedelijk van een tegenligger en week na een touché teveel uit, waarna het voertuig op z’n kant naast de weg belandde.

De bestuurster van het voertuig, een 87-jarige vrouw uit Heino, moest door de brandweer uit haar voertuig bevrijd worden. Ze heeft haar auto door het gat van de achterklep, die door de hulpdiensten werd verwijderd, verlaten. De vrouw is met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd, wat wel duidelijk is, is dat de vrouw bij kennis was. Haar auto is door een bergingsvoertuig afgesleept.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.