aspergeseizoen definitief van start

Het was lang wachten voor de echte liefhebber van de Koningin onder de groenten, maar het wachten wordt nu beloond. Het aspergeseizoen is definitief van start gegaan. Zowel De Weerd als Ogink zijn van start gegaan met de verkoop van asperges.

“We zijn vorige week al gestart met de verkoop, alleen hebben we nog geen bord aan de weg staan. Dan stijgt de verkoop namelijk zo explosief, dat we niet alle mensen meer kunnen bedienen. Maar de opbrengst is nu zo goed, dat we alle consumenten kunnen bedienen,” aldus De Weerd. De oogst bij De Weerd is nu zo ongeveer 200 á 250 kilogram per dag.

Ook Herman Ogink gaf dinsdagmorgen groen licht voor de verkoop. Op Twitter meldde hij kort en bondig “De verkoop van asperges is gestart.” Behoeft geen nadere toelichting, is duidelijk.

Eet smakelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.