aspergemanifestatie groots in regionaliteit

Bijna alles dat Salland aan toeristen te bieden heeft, samengepakt op één landgoed. De aspergemanifestatie draait al lang niet meer om asperges alleen, maar is een promotieweekend voor de hele regio. Want naast aspergekwekers staan er restaurants, galerieën, winkels met tuindecoratie en zijn het ook de toeristische organisaties die zich presenteren op Landgoed Den Alerdinck, tussen Heino en Laag Zuthem.

Proeven van wijnen, regionaal en internationaal, genieten van aspergegerechten zowel traditioneel als modern bereid. Oude caravans en een grote opstelling van Morgans heten de bezoekers, die dit weekend in duizendtallen het landgoed bezoeken welkom. De aspergemanifestatie is zondag nog te bezoeken, tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Entree bedraagt 3,50 euro, maar leden van de Rabobank kunnen via de website van hun bank een gratis entreebewijs uitprinten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.