Home / archiefcentraal / aspergemanifestatie groots in regionaliteit

aspergemanifestatie groots in regionaliteit

Bijna alles dat Salland aan toeristen te bieden heeft, samengepakt op één landgoed. De aspergemanifestatie draait al lang niet meer om asperges alleen, maar is een promotieweekend voor de hele regio. Want naast aspergekwekers staan er restaurants, galerieën, winkels met tuindecoratie en zijn het ook de toeristische organisaties die zich presenteren op Landgoed Den Alerdinck, tussen Heino en Laag Zuthem.

Proeven van wijnen, regionaal en internationaal, genieten van aspergegerechten zowel traditioneel als modern bereid. Oude caravans en een grote opstelling van Morgans heten de bezoekers, die dit weekend in duizendtallen het landgoed bezoeken welkom. De aspergemanifestatie is zondag nog te bezoeken, tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Entree bedraagt 3,50 euro, maar leden van de Rabobank kunnen via de website van hun bank een gratis entreebewijs uitprinten.

Lees ook

7.500 euro garantiesubisidie voor verhuizing Noaberhuus

WIJHE – Het Noaberhuus Wijhe krijgt van de gemeente Olst-Wijhe een eenmalige garantiesubsidie van maximaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.