annie jansen krijgt opvolger in heino

In Heino beginnen de festiviteiten rond Koninginnedag om 13.00 uur met een aubade op het plein voor de RK kerk. Om 13.05 uur krijgt Annie Jansen een opvolger. Annie werd vorig jaar gekroond tot de eerste Held van Heino, daar krijgt het dorp nu een tweede bij. De bekendmaking van de Held wordt verricht door de burgemeester.

Na de bekendmaking starten de kinderen met hun versierde optocht. Met hun versierde fietsen en skelters trekken ze in een vrolijke stoet door het centrum van het dorp. Van 14.00 uur tot 16.00 uur is de kinderrommelmarkt op het parkeerterrein bij het parochiecentrum, maar als je slim bent ga je om 14.00 eerst even kijken bij de politiehondenshow. Die wordt op diezelfde parkeerplaats gegeven. Tijdens dezelfde tijden als de kinderrommelmarkt, vindt op het parkeerterrein ook een badkuipenrace plaats.

Op het plein voor de kerk houdt Scouting Heino verschillende activiteiten. Kinderen kunnen om 14.30 uur terecht in het parochiecentrum, er start dan namelijk een meeleeftheatervoorstelling. Om 16.30 uur komt niemand minder dan Monique Smit een optreden verzorgen in de feesttent bij Oortwijn. Als Monique vertrekt neemt de Veronica Drive In Show, met Rick van Velthuysen en Jan Willem van Engelen, het stokje van haar over om een knallend einde aan het Heinose Oranjefeest te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.