amnesty international vraagt boeken en dvds

Amnesty International Raalte viert op zaterdag 16 april haar 25-jarig bestaan. Dit vieren zij onder andere met een boekenmarkt en diverse optredens. Voor de boekenmarkt vraagt de werkgroep van Amnesty International inwoners van Raalte en omstreken om goede boeken af te staan. Daarnaast worden er naast boeken ook Dvd’s ingezameld en verkocht tegen kleine prijzen.

De inleverperiode van boeken en Dvd’s duurt nog tot en met woensdag 13 april. Alle goede boeken, zowel kinder- als volwassen literatuur/lectuur en de Dvd’s kunnen alleen na een telefoon gebracht worden naar de Fazant 16 (0572-353368), Korhoen 39 (0572-354241) en Kastanjelaan 4 (0572-360471). Studieboeken en encyclopedieën worden niet aangenomen.

Het feestelijke programma van zaterdag 16 april bestaat uit de boekenmarkt die van 9.30 tot 15.30 uur wordt gehouden op de Plas in het centrum van Raalte. Om 10.30 uur komt burgemeester Zoon langs om Amnesty International Raalte te feliciteren. Ieder half uur wordt er een gedicht voorgedragen door onder andere de Burgemeester en de dorpsdichter. Tevens zijn er optredens van onder andere een Big Band en Pieter Naterop. De opbrengsten van de dag komen geheel ten goede aan de activiteiten van Amnesty International.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.