afwisseling van spel en pianomuziek bij liszt

Klaas Hofstra en Regina Elbrink, komen op zondag 10 april met hun voorstelling ‘Liszt’ naar het Holstohus in Olst. Het is een theaterprogramma waarin spel en klassieke pianomuziek elkaar afwisselen.

‘Liszt’ gaat over een man die heen en weer geschud wordt tussen zijn geestelijke en lichamelijke begeerten. Als pianist werd Liszt toegejuicht, als componist werd hij miskend. De antwoorden op de vele vragen uit het leven van Liszt komen uit brieven en van zijn bewonderaars, geliefden en rivalen.

Regina Albrink is één van de meest veelzijdige pianisten van Nederland. Jaarlijkse geeft ze op de tweede kerstdag een pianorecital in het Amsterdamse Concertgebouw. Klaas Hofstra is vooral bekend dankzij de rol van dokter Dick van Lennep in de tv-serie Medisch Centrum West. In De Schippers van de Kameleon speelde hij de rol van Sjoerd Bonnema.

De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 17 euro, inclusief consumptie, en zijn te koop bij Postagentschap Bourquin in Wijhe, Holstohus- VVV balie in Olst, Boekhandel Korten in Olst en via info@holsthustheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.