aantal sw4d shirts dit jaar verdubbeld

De organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse gaat dit jaar, net als in 2010, weer gratis t-shirts uitdelen aan wandelaars. De actie vorig jaar was zo’n groot succes, dat hij dit jaar zijn vervolg krijgt. Wel is er een dubbel aantal t-shirts besteld, want vorig jaar waren ze binnen 24 uur op. De shirts dienen ter promotie van de wandelvierdaagse die van 18 tot en met 21 oktober wordt gehouden.

De shirts zijn gratis, maar de organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse hoopt dat er net als vorig jaar weer foto’s van mensen in de shirts naar redactie@sallandcentraal.nl gestuurd worden.

De zijn verkrijgbaar in de maten M, L, XL, XXL en XXXL. Een shirt opvragen kan via ben.heethaar@hotmail.com, onder vermelding van naam, adres, woonplaats, e-mailadres en maat van het verlangde t-shirt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.