7 belangstellenden open wielerdag heikera

Met ultiem fietsweer, een goede opkomst en louter positieve reacties van deelnemers, is de zaterdag gehouden Open Wielerdag van de Heinose Fietstoerclub Heikera een succes geworden. Het evenement was opgezet om belangstellenden al fietsend kennis te laten maken met de club.

De 7 belangstellenden en 17 Heikera-leden werden bij Zaal Oortwijn in Heino ontvangen met koffie en krentenwegge. Nadat voorzitter Ben Veldkamp de nieuwkomers het een en ander over de fietstoerclub, het verdere programma en de route had verteld, stapte de hele ploeg op racefietsen voor een gezamenlijke fietstocht naar Hellendoorn.

Na een gezellige stop bij De Tonne in het centrum van Hellendoorn werd de groep in tweeën gesplitst, waarbij men kon kiezen voor een route met een paar uitdagende klimmetjes (zoals de Hellendoornseberg en Lemelerberg) of een route over het vlakke land.

Na afloop kwamen de twee groepen weer samen bij Oorwijn, om nog even gezellig na te praten. “Een hele leuke manier om kennis te maken met de club, ik heb een erg leuke middag gehad en kon ook mooi tempo fietsen”, reageerde één van de deelnemers enthousiast. De club heeft inmiddels al de eerste nieuwe leden kunnen inschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.