zwarte markt in voormalig pand boerhof

Hilko Beumer wil in het weekend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 maart een zwarte markt presenteren in het voormalige pand van Boerhof Woninginrichters in Heeten. Een outletmarkt naar het model van de welbekende Zwarte Markt in Beverwijk. Hilko, samen met zijn vrouw Corinne, de oud eigenaar van Boerhof Woninginrichters is daartoe op zoek naar andere ondernemers uit de regio die hun overtollige voorraad tegen lage prijzen aan het publiek willen verkopen.

De locatie meet circa vierduizend vierkante meter, waarvan Hilko naar schatting zelf zo’n duizend vierkante meter nodig heeft. “Iedereen is welkom en alles is mogelijk”, stelt Hilko. “Of je nou auto-onderdelen verkoopt, kleding of schoenen, het belangrijkste is dat je je waren tegen een aangename prijs aanbiedt. Ik hoop dat nog enkele andere ondernemers zich opgeven. Dat is mogelijk tot en met 10 maart.”

Hoe dan ook zal Hilko de laatste voorraad van Boerhof Woninginrichters te koop aanbieden. Het gaat daarbij natuurlijk om meubels, maar ook om gereedschap en kantoorartikelen. “Ook na een opruiming blijft er altijd nog wel wat over”, lacht Hilko.

Van de deelnemers wordt een bijdrage van 150 euro verwacht in de reclamekosten. Het is de bedoeling dat de ondernemers hun eigen verkoopmedewerkers regelen. Hilko “Ken je ondernemers uit de regio die ook van hun overtollige voorraad af willen? Laat ze maar gewoon contact met mij opnemen via de mail. Hoe meer zielen, hoe meer handel, hoe meer vreugd.”

Het voormalige Boerhof-pand staat op dit moment te koop. Hilko heeft echter nog geen geïnteresseerde partij gevonden. “Maar we zijn bezig om het gebouw een meerwaarde te geven. Kijk, er staan honderden grote panden te koop in de regio. We zijn één van de velen. Om dat te doorbreken zijn we bezig met het ontwikkelen van een speciaal concept, maar daar hoor je later meer over. Overigens zijn alle geïnteresseerde partijen nog steeds welkom!”

De zwarte markt is op vrijdag 18 maart geopend van 14.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hilko Beumer, mob: 06-525 621 59, e-mail: hilko@beumerraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.