zwabberaars vieren carnaval in zwabberdelle

De Zwabberaars hebben dit jaar weer een mooi programma voor de carnavalsvierder klaar. Net als voorgaande jaren is er in de residentie ‘de Zwabberdelle’ veel live muziek met ondersteuning van een DJ.

Daarnaast brengt Bouke weer een bezoek aan de Zwabberdelle op de zaterdagavond. Dat carnaval 2011 weer een muzikaal feestje wordt bij CV de Zwabberaars moge duidelijk zijn. Temeer omdat Prins Joop de 1e ook voor een goed stukje muzikaal vertier kan zorgen. Carnaval begint en eindigt bij de Zwabberaars in Café Murphy’s. Beide avonden beginnen om 20.30 uur.

Op vrijdagavond is ‘kleintje carnaval’ en op maandagavond is er carnaval met muzikale ondersteuning van een DJ. De entree is op beide avonden gratis. Naast deze avonden is er op de zaterdag en zondag natuurlijk volop carnaval in ‘de Zwabberdelle’. Op de zaterdagavond tijdens het grote carnaval pakken de Zwabberaars groot uit, met niemand minder dan Bouke. Tevens zijn er op de avond optredens van Raalter zanger Gerrit Haverman en Wimmie die tevens zorgt voor de muziek tijdens de optocht. Op de zondag tijdens en na de optocht is er ook een groot carnavalsspektakel in de Zwabberdelle. Op staging2.zwabberaars.nl staat het programma van de carnavalsvereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.