zuidam en van leeuwen vertrekken bij gae

Go Ahead Eagles neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van de Jordy Zuidam (nu verhuurd aan RBC Roosendaal) en Timon van Leeuwen. Het tweetal komt niet in aanmerking voor een nieuw contract. Ook Glenn Kobussen en Sven Spekking, die op amateurbasis aan de club waren verbonden, zullen Go Ahead Eagles aan het einde van het seizoen verlaten.

Go Ahead Eagles heeft tevens Jonathan Vosselman, Dennis Hollart en Wout Droste laten weten dat zij een formele opzeggingsbrief krijgen. Conform de CAO voor contractspelers dient de club spelers met een aflopende overeenkomst formeel voor 1 april op te zeggen. ‘Wij willen ons niet laten opjagen door tijdsdruk’, zegt Ulderink, die een persoonlijk gesprek heeft gehad met de spelers. ‘Wij hebben laten weten dat we volop bezig zijn met de samenstelling van de selectie voor het komende seizoen. Wij zullen pas later bepalen of deze spelers alsnog in aanmerking komen voor een nieuw contract.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.