x11 schoenen opent haar deuren in raalte

Na een grondige verbouwing opent de familie Elferink de deuren van X11 Schoenen op vrijdag 11 maart om 9.30 uur. Het pand is zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant weer volledig eigentijds gemaakt. “Iedereen in Raalte kan nu slagen voor schoenen.”

De uitstraling en de transparantie van buiten naar binnen passen volledig bij de nieuwe winkel. Niels Elferink: “Met een oppervlakte van ruim 600 vierkante meter kunnen we erg veel mooie schoenen laten zien voor kinderen, dames en heren. Qua aanbod was het middensegment in Raalte nog niet volledig ingevuld. Deze mega schoenenwinkel biedt veel extra aanbod in kwalitatief goede schoenen voor een betaalbare prijs.”

De huidige winkel van Elferink Schoenen aan de Grotestraat 26 blijft ook na de opening van X11 Schoenen bestaan. “Klanten weten ons hier goed te vinden, daar gaan we dus niet aan tornen. De nieuwe winkel komt in een ander segment in de markt.”

X11 Schoenen is vanaf vrijdag 11 maart gevestigd aan de Herenstraat 12 in Raalte. Naast schoenen vind je bij X11 Schoenen ook een compleet assortiment van tassen en accessoires.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.