wijhese gewichtheffers succesvol in hongarije

Het gewichthefteam van Leef! Sport & Beweegcentrum Olst-Wijhe heeft zaterdag 26 en 27 maart succesvol deelgenomen aan de 14e Soroksár Cup International Weightlifting Competition in Budapest, Hongarije. Twee eerste plaatsen en een derde plaats waren het resultaat.

Samen met hun trainer Karen Tovmasjan (zelf al meerdere keren Nederlands Kampioen bij de junioren) reisden Derenik Kazarjan en Starlin Pena Jose af naar Budapest om hun krachten te meten met 124 atleten uit 12 verschillende landen. Voor beide krachtsporters, die al vaker aan nationale wedstrijden hadden deelgenomen, was het de eerste kennismaking met het internationale wedstrijdtoneel.

Derenik Kazarjan (13) kwam van het Wijhese team als beste uit de bus. Hij zette de beste prestatie neer bij de jeugd. Hij behaalde een eerste plaats in de -56 klasse met 140kg (61kg trekken en 79kg stoten). Denerik behaalde tevens de derde plek bij de jeugd tot 17 jaar in de overige gewichtsklassen.

Starlin Pena Jose wist bij de junioren tot 20 jaar eerste in zijn klasse te worden met een totaal van 111kg. (45 kg trekken en 66 kg stoten).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.