weteringzotten vieren carnaval voor iedereen

Avonds wordt de residentie omgetoverd tot discotheek en kunnen de voetjes van de vloer.

Hoogtepunt van het weekend is het gekostumeerd bal op zaterdagavond, met medewerking van het duo Inside-Out. Ook dit jaar is naast de grote zaal ook de Kietelbar weer geopend om alle bezoekers te kunnen huisvesten. Eenmaal bijgekomen en uitgeslapen worden alle carnavalsvierders op zondag om 16.00 uur weer in de residentie verwacht. Opa’s, oma’s, ouders en kinderen; het kleintje carnaval op de zondag is een echt familiefeest.

Het duo Feestlift is aanwezig om het feest compleet te maken. Maandagmiddag wordt vanaf 16.00 uur het carnavalsweekend afgesloten in de Kietelbar. Het complete programma is op staging2.weteringzotten.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.