Home / archiefcentraal / welkoop raalte reikt prijzen uit

welkoop raalte reikt prijzen uit

De Welkoop Raalte heeft onlangs de prijzen uitgereikt van de prijsvragen die gehouden werden tijdens de Tuinexpo 2011. Kinderen mochten proberen te achterhalen hoeveel dieren er in de stand van de Welkoop aanwezig waren. Het juiste antwoord was zes. Maar liefst zeshonderd kinderen deden mee. Jiska Meulman kwam als winnares uit de bus. Zij won hiermee een step. De andere vraag was: ‘hoeveel liter potgrond zit er in onze vierkante meter tuin?’ Het juiste antwoord was 140 liter. Honderden mensen deden mee, waarvan 23 het goede antwoord hadden. De gelukkige winnaar is dhr Rientjes. Hij heeft een waardebon van 50 euro gewonnen.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.